Aamulehden kuvakisa

Aamulehden lukijoiden omat kuvat

Seppo Roth
  • Mies
  • Tampere
  • Suomi
Jaa

Seppo Roth:n ystävät

  • Marppi
  • Kyuu Eturautti
  • Matti
  • Maalarimestari
  • Jyrki Kallio
  • Aamulehti
 

Seppo Rothin / ylläpidon sivu

Kommenttitaulu (62 kommenttia)

Sinun tulee olla Aamulehden kuvakisa:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Aamulehden kuvakisa

22. joulukuu 2016 kello 15:03 satu välimaa sanoi...

HEI VAAN SEPPO.KÄÄPIÖKUVA EI OLLUTKAAN LEHDEN SIVUILLA TORSTAINA, TEKSTI OLI, MUTTA kuva oli keskiviikon kuva toiseen kertaan.AIKA MONI ODOTTAA KYSEISTÄ KUVAA, SAISITKO SEN LEHDEN SIVUILLE VIELÄ?t. SATU VÄLIMAA

24. toukokuu 2016 kello 22:05 Annikki ( Ankki ) Järventausta sanoi...

Hei!

Onkohan täällä saitilla jotain uusia  ( minulta jäänyt huomaamatta ) sääntöjä, vai jokin tekninen ongelma? Olen yrittänyt saada ladatuksi sunnuntai-illasta lähtien ( aina, kun ehdin ) uusia kuvia. Kuvat eivät lähde. On jokin 'virhe'. Ovatko tiedostoni liian isoja vai mistä kiikastaa? Jotkut muutkin ovat kommentoineet, etteivät saa kuvia ladatuksi.

Ystävällisin terveisin Annikki Järventausta

29. huhtikuu 2016 kello 11:30 Anne-Mari Matilainen sanoi...

Ongelmana on kun laitan kuvan omaan albumiin jne ja kun yritän poistaa kuvaa niin ei onnistu ei sitten millään..ja samoin profiilikuvan laittaminen on melko mahdotonta. Missä piilee syy?

30. tammikuu 2016 kello 06:21 Kari Saarinen sanoi...

Huomenta.

Satuin vahingossa lokista huomaamaan, että olet käynyt sivustolla. Palautetta täältäkin. Ladatun kuvan alla oleva "arvostelu" - merkintä ( tähdet) olisi aiheellista poistaa kokonaan. On aiheuttanut jo kuukausien ajan kateellisuutta hyvin monella. Arvostelun voi kirjoittaa kommenttilaatikkoon jos haluaa.Ehkäpä myös olisi jo aika vaihtaa kuvien valinnoista päättävä henkilö jo toiseen.

terveisin:
Kari Saarinen

"mustalla listalla sivustolla" 

29. tammikuu 2016 kello 23:28 reijo reccu lehtonen sanoi...

Ilmeisestikin sama Roth kuin tuo ylläpito?  Varoittelit jostakin spämmmääjistä tai vastaavista! Etköhän ole itse maailman huonoimpia ylläpitäjiä sarjassamme aikasen korkeella? Mullekin miehellä oli otsaa vittuilla kaikenmaaiman pikkutyttöjen kädenväännöistä sun muita! Tiedät varmaankin tasan tarkkaan mihin nämä kuvat täältä päätyvät. Jos sulla olisi pikkasenkin ollut munaa, niin olisit pyytänyt multa julkisesti anteeksi? Olisiko ollut liikaa pyydetty Mr Roth. Oletko sinä setä vai täti? Leikki leikkinä, vaan umpisurkeaa on ollut ylläpito tällä saitilla ja muistan vielä niin hyvin legendaarisen Seponkin täältä joka on haudan levossa ollut jo useita vuosia. Missä on kunnioitus ihmisisä kohtaan Herra Roth? Sinähän olet tuollainen julkkispelle ja kun olet moiseen hommaan ryhtynyt, niin kestä se kuin mies tai täti? Öäk! Lisään vielä, että tiettyjen ihmisten kanssa pidettiin tätä saittia taannoin hengissä ja hengissä me ollaan vieläkin! Teereccu, tuo alati vainoomasi mies, joka on ihan oikeestikin mies!

5. lokakuu 2014 kello 12:52 Kai Lindroos sanoi...

Moro Seppo,

Hieno sivusto tämä kuvakisa "saitti". Sain pyhän 5.10.2014 lehteen kuvani Juicen hautapaasista. Kiitos siitä, mutta harmi  kun jäi kuvaajan nimi pois.

T. Kai Lindroos

24. maaliskuu 2014 kello 20:30 reijo reccu lehtonen sanoi...

Tismalleen Pekan kanssa samoilla linjoilla! Hävettää suorastaan kuulua tälläselle saitille! Pekan kanssa ollaan veteraaneja täällä ja on suorastaan loukkaavaa moinen käytös mitä tämä Herra Jääskeläinen tai mikä nyt sitten leineekään täällä harjoittaa! Meikäläinenkin sai kerran hirveät vihat niskaansa totaalisesta vahingosta........olisi mulla itelläkin ollut sellasia tirpan kuvia tuhansia ja olihan se sentäs mun koirani siinä.........Nyt vallan valitaan Googlesta otettu kuva painettuun sanaan! Kohtapuoliin entinen kestotilaaja reijo lehtonen vilppula suomi ja sisärata!

11. syyskuu 2012 kello 04:14 Veikko Uusi-Kouvo sanoi...

Jäiköhän kuvani tiistain lehdestä vahingossa pois, kun edelle meni seuraava kuva? Terv.Veikko U-K

7. syyskuu 2012 kello 21:10 Johanna Mäkelä sanoi...

Hei,

Mahtava on tämä Aamulehden kuvasaitti :)

Koukuttaa niin kivasti...että tulee heti vierotusoireita,kun joutuu vähän aikaa olemaan poissa :)

Mukavaa syksyä koko teidän tiimille !

Johanna

21. elokuu 2012 kello 15:25 Seppo Roth sanoi...

Hei, tässä parit vastaukset:

Jussi Viljamaalle: valitettavasti en onnistu tuota käyrää etusivulle nostamaan, mutta päivittäin sivustolle ladataan noin 150 (!!!) kuvaa. Parhaana päivänä näyttää tulleen jopa 200, joskus 100.

Isto E: Järviselle: Yllättävä havainto! Mutta ei, emme ole millään tavalla muuttaneet kriteerejämme. laittaisin tuon naisellisen yliedustuksen sattuman piikkiin. Eipä meillä ole syytä harrastaa sukupuolisyrjintää kumpaankaan suuntaan.

Sari Koskensalolle: Tuo Suosituimmat-listauksen logiikka puhuttaa monia, myös minua. Ongelmahan on, että se on vain suuntaa antava. Se syntyy koneellisesti, enkä pysty siihen ylläpidossa vaikuttamaan. Sen idea on toimia niin, että mitä enemmän kuvaa klikataan + mitä tuoreempi se on, sitä korkeammalle se nousee listauksessa. Tuo tuoreuselementti on siinä sen takia, että ilman sitä suosituimpien kuvien lista saattaisi olla vaikka vuoden ajan muuttumaton. Mutta myönnetään, ei listaus toimi täydellisesti. Kuvilla ei taida olla enimmäiskokoa - tai on, mutta se on niin iso luku, että normaalit kuvat kyllä sivulle menevät. 

Profiilitiedot

Miten luonnehtisit itseäsi valokuvaajana?
Kokenut harrastaja
 
 
 

© 2018   Created by Aamulehti.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot